2 privé-lay-outs van Napels staan ​​op de lijst van Golfweek

Patrick Welch uit Oklahoma slaat af op de 18e hole tijdens de laatste ronde van de Calusa Cup, dinsdag 5 april 2022, bij Calusa Pines Golf Club in Napels, Florida.  Georgia Tech won het toernooi als team met een score van 856 Fred Biondi uit Florida en Bartley Forrester van Georgia Tech wonnen het toernooi individueel met een score van 211.

Goed nieuws voor golffans in het zuidwesten van Florida.

Twee golfbanen in Napels staan ​​op Golfweek’s Best 2022-lijst van beste privégolfbanen in de VS

Calusa Pines en Napels Nationaal.

Slecht nieuws voor golffans in het zuidwesten van Florida. Privé betekent privé. Met andere woorden, alle cursussen op deze jaarlijkse lijst accepteren geen dagelijkse kosten of resortspelen. Je moet ofwel een betalend lid zijn van deze clubs of verbonden zijn met iemand die je als gast binnen kan brengen en kan brengen.

Calusa en Naples National haalden niet alleen de lijst, maar in de ranglijst per staat behoorden beide cursussen tot de Top-10 in de Sunshine State, waarbij Calusa op nr. 2 en Napels Nationaal op nr. 2 7.

Nee. 1 algemeen in Florida is Seminole in Juno Beach, door velen beschouwd als een van de beste golfbanen ter wereld. Voor wat meer perspectief, staat de Augusta National Golf Club in Georgia, die elk jaar in april The Masters organiseert, op de lijst.

Leave a Comment