Andrey Rublev vs. Marin Cilic French Open Odds, Preview, Voorspelling (31 mei)

Rublev vs. Cilic-kansen

Rublev-kansen -150
Cilic-kansen +120
Totaal 39,5 (-115 / -115)
Tijd 10:00 uur ET
Kansen via Caesars. Voor tips over het kijken naar tenniswedstrijden, klik hier.

Andrey Rublev zit in zijn tweede kwartfinale op Roland Garros, en hij zal de grijze veteraan Marin Cilic aantrekken, die op een van de punten van zijn carrière staat.

De Kroaat heeft tot nu toe slechts één set laten vallen – naar Marton Fucsovics – en lijkt een zeer gevaarlijke speler te zijn na zijn laatste overwinning.

Oddsmakers respecteren Cilic zeker met deze regel, maar zouden ze meer respect moeten hebben? Laten we deze eens bekijken.

Rublev heeft niet gepresteerd wanneer het er het meest toe doet

Ik sta op het punt een paar slechte dingen over Rublev te zeggen, dus sta me toe me te kwalificeren voor degenen met enkele hoogtepunten. Per slot van rekening is Rublev misschien niet mijn keuze om deze wedstrijd te winnen, maar hij is nog steeds een erg goede tennisser.

De Rus heeft in 2022 al drie titels gewonnen: één indoor in Marseille, één op een hardcourt buiten in Dubai en één op gravel in Belgrado. Hij is 29-7 op het seizoen en is nu 11-3 op de gravel.

Ondanks al dit succes, is het moeilijk te zeggen dat Rublev de dominante vorm laat zien die hij liet zien tijdens zijn doorbraak naar de top van het mannenspel in 2020.

Om te beginnen is zijn service een jaar lang een groot probleem geweest en verandert nu, en zijn enorme aanvallende spel is getemd door een aantal andere namen die graag resultaten willen behalen op het hoogste niveau.

Ondanks alles wat Rublev heeft gedaan op de kleinere toernooien van dit jaar, had hij een zielig optreden op de drie gravel Masters-toernooien – althans voor zijn normen.

Hij crashte uit Monte Carlo – waar hij eerder de finale had bereikt – in slechts zijn tweede wedstrijd.

Hij werd gestuurd door Stefanos Tsitsipas in de kwartfinales van Madrid.

Hij slaagde er niet in om een ​​wedstrijd in Rome te winnen en verloor van de nederige Filip Krajinovic.

Dat wil niet zeggen dat hij een kans op het bereiken van de finale in Indian Wells tegen Taylor Fritz verknoeide en in zijn eerste wedstrijd in Miami van het veld werd geraakt door Nick Kyrgios.

Rublev domineerde enkele van de kleinere evenementen, maar kwam niet opdagen wanneer het ertoe doet. Hij werd in de derde ronde uitgeschakeld door niemand minder dan Cilic en kijkt nu naar zijn eerste echt betekenisvolle resultaat van het seizoen.

Kan Cilic in brand blijven staan?

Toen de trekking van de French Open uitkwam, had iedereen het over kwart 4. Met de klei-avers Daniil Medvedev als headliner in de groep, waren er tal van mogelijkheden wat er zou kunnen gebeuren.

Misschien was het Miomir Kecmanovic’s tijd om te schitteren. Misschien kan Jannik Sinner eindelijk die eerste halve finale van een Grand Slam bereiken. Rublev had ook een reële kans om de finale te bereiken.

Niemand wilde praten over Cilic, die de afgelopen zes of zeven maanden stilletjes zijn zaken heeft gedaan op een zeer professionele manier. De Kroaat is gezond en heeft ongelooflijk hard gevochten, op zoek naar een nieuwe kans om een ​​enorm resultaat te behalen.

De ouder wordende veteraan heeft ten volle geprofiteerd van deze zachte loting en racete naar de vierde ronde met overtuigende overwinningen. Toen kwam Medvedev, die klei leek uit te vinden en een boot vol geld trok nadat hij op -170 had geopend en beter sloot dan -300.

Cilic ging verder met het slopen van Medvedev in drie sets, waarbij hij de winnaars vanaf beide vleugels verpletterde en zijn gezicht uitstak. Deze man heeft eerder een Grand Slam gewonnen en hij speelt alsof het weer kan gebeuren.

Inzetwaarde

Cilic moet hier je man zijn. Hij speelt ongelooflijk overtuigend tennis en neemt het racket uit de handen van zijn tegenstanders met zijn enorme opslagen en forehands.

Ik wil je ook meenemen naar Rublev’s laatste wedstrijd tegen Sinner. De Rus werd in de eerste set absoluut vernietigd door de jonge Italiaan en bezweek onder een aanval van enorme opslagen en forehands.

Rublev, die al problemen had met het maken van aanstoot op de gravel, was machteloos. Pas toen Sinner halverwege de tweede set geblesseerd raakte aan zijn knie, wist de Rus voet aan de grond te krijgen in de wedstrijd.

Woensdag zouden we een herhaling moeten zien. Cilic heeft de vuurkracht om Rublev op zijn hielen te houden, en hij demonstreerde een geweldige terugwedstrijd tegen de grote opslag van Medvedev afgelopen wedstrijd.

Hij speelt foutloos tennis en landt waanzinnig veel eerste servicebeurten. Hij kan – en zal niet – worden tegengehouden in deze.

Keuze: Cilic +120

Leave a Comment