APGA Billy Horschel Invitational biedt recordportemonnee, waardevolle zakelijke kansen

Willie Mack III (links) won afgelopen zomer de APGA Billy Horschel Invitational op de TPC Sawgrass.  Horschel (rechts), zevenvoudig winnaar van de PGA Tour, organiseert het evenement voor leden van het Advocates Professional Golf Association-spelerontwikkelingsprogramma.

Vergis je niet: de Advocates Pro Golf Association Billy Horschel Invitational van deze week is enorm voor de 18 spelers in het veld, gezien de locatie op de Players Stadium Course bij TPC Sawgrass, een recordbeurs voor een APGA-evenement van $ 125.000 en een plek in de Korn Ferry Tour’s BMW Charity Pro-Am 9-12 juni.

Maar het is meer dan golf. Het is een week om spelers de kans te geven om buiten de gebaande paden te leren over de wereld van professioneel toergolf en hoe ze de vele middelen kunnen verkrijgen die nodig zijn om het hoogste niveau te bereiken, zoals coaching, uitrusting en sponsoring.

Hattrick voor de eerste kust? Willie Mack III gaat voor zijn derde gebiedsoverwinning bij Billy Horschel Invitational

Mijlpaal geopend: Royal & Ancient plannen recordaantal bezoekers voor het 150e British Open Championship

Zoals Horschel zei: “een week kan een carrière veranderen.”

Dat kan op meer dan één manier waar zijn, aangezien de spelers donderdag en vrijdag strijden op de Stadium Course, maar op woensdag netwerken met bedrijfsleiders tijdens de pro-am, deelnemen aan een door Cisco gesponsord zakelijk leiderschapsgesprek en een clubfitting houden. sessie in de PGA Tour Superstore.

Onder de vertegenwoordigde bedrijven zijn naast Cisco, de presenterende sponsor van het toernooi, Body Armour, Farmers Insurance, Polo Golf Ralph Lauren, Spartan Investment Group, Titleist en Velocity Global.

Willie Mack III heeft twee APGA-toernooien gewonnen aan de First Coast en is deze week de titelverdediger in de APGA Billy Horschel Invitational.

“Voor onze jongens, en als tournee, zijn de zakelijke sessies net zo belangrijk als de golf”, zegt Ken Bentley, de CEO van APGA. “Ze krijgen de kans om potentiële sponsors te ontmoeten, maar de tijd die ze met Billy krijgen is ook een geweldige ervaring. Gewoon met ze rondhangen op de oefengreen, putting games spelen maar tegelijkertijd met ze praten over hoe je een professional kunt worden, hoe je naar het volgende niveau kunt komen … hij heeft al die dingen gedaan die ze willen doen en je kunt geen prijskaartje hangen aan de waarde van die jongens die met Billy omgaan.”

Leave a Comment