Com configurar els medicaments al vostre iPhone amb iOS 16

Si necessiteu prendre píndoles de manera regular per mantenir-vos saludable, voldreu explorar com configurar els medicaments al vostre iPhone ara que iOS 16 ha afegit aquesta funció a l’aplicació Salut. Amb la funció de medicaments d’iOS 16 en funcionament, podeu rebre recordatoris periòdics per prendre les vostres píndoles, així com alertes sobre qualsevol interacció potencial entre medicaments.

Com esmento a la meva revisió d’iOS 16, l’addició de medicaments és una de les meves coses preferides sobre l’actualització d’iOS. Gràcies als recordatoris de medicaments, poques vegades m’oblido de prendre les meves píndoles. És un sistema molt més senzill que utilitzar l’aplicació de recordatoris integrada i m’ha animat a prendre més seriosament l’ús del meu iPhone per fer un seguiment de les meves dades de salut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *