De US Open staat voor de deur en veel spelers zijn niet erg bekend met The Country Club

“Deze tijd van het jaar is het gewoon een enorm toernooi na een enorm toernooi”, zegt de in New England geboren Keegan Bradley, een 14-jarige prof. ‘Ik speel niet zo veel in New England, nooit meer in Boston, en dit is echt Boston. Ik kijk er echt naar uit om eropuit te gaan.”

De weg om het veld van 156 af te ronden gaat vanaf maandag overdrive. Een originele line-up van 8.880 golfers in de lokale kwalificatie is teruggebracht tot 530 voor de laatste kwalificatie, die wordt gehouden op 11 locaties.

De meeste finales zijn op 6 juni, maar de eerste is maandag in Dallas. Vanwege de nabijheid van het PGA-kampioenschap in Southern Hills en het evenement van deze week in Colonial, zullen tijdens de kwalificatie verschillende opmerkelijke professionals in het veld aanwezig zijn, waaronder Matt Kuchar, Brian Harman, Rory Sabbatini, Graeme McDowell, Adam Hadwin, Charley Hoffman, Si Woo Kim, Adri Arnaus en Kramer Hickok.

“Iedereen zegt goede dingen over The Country Club, dus ik ben zeker opgewonden om hopelijk te spelen”, zei Kuchar.

De vierde hole van The Country Club is een 493 meter lange par-4.David L. Ryan/Globe Staff

Kuchar, 43, is een professional sinds 2000, maar heeft nog nooit deelgenomen aan The Country Club. Hij kwam te laat om in de ’99 Ryder Cup te spelen, en hij was al lang gevestigd tegen de tijd van de 2013 US Amateur, het laatste belangrijke evenement in The Country Club.

Kuchar is zeker niet de enige die TCC niet kent. Een paar jongeren, waaronder Masters-winnaar Scottie Scheffler, PGA-winnaar Justin Thomas, Xander Schauffele en Matt Fitzpatrick, speelden in de ’13 Amateur. Een handvol oudere golfers, waaronder Tiger Woods, Phil Mickelson, Jim Furyk, Sergio Garcia en Lee Westwood, speelden in de ’99 Ryder Cup.

Het optreden van Woods in Brookline is twijfelachtig nadat hij zich na drie ronden terugtrok uit de PGA vanwege blessures. Mickelson kan Brookline ook missen na het overslaan van de eerste twee majors dit jaar na controversiële opmerkingen over de PGA Tour en de Saoedische koninklijke familie.

Het grootste deel van het US Open-veld van dit jaar zal onbekend zijn met TCC, een van de vijf oprichters van de United States Golf Association en een van de historische locaties van het spel.

“Het is er een waar ik behoorlijk blind in moet rollen, wat normaal niet mijn werkwijze is”, zei Justin Rose, die gelijk eindigde voor de 13e in Southern Hills. “Ik weet echt niet wat ik kan verwachten, behalve een traditioneel US Open circuit. Ik kan me een beetje voorstellen hoe het zal zijn op basis van beelden die ik van de afgelopen jaren heb gezien, maar ik heb geen goede waardering voor de baan. ”

De kampioenschapscijfers hebben op zijn minst enige lokale vertegenwoordiging. Een tiental lokale golfers leeft nog in de laatste kwalificatie, waaronder de vader-zoon tandem van Fran en Owen Quinn uit Holden, Massachusetts, die twee van de vijf spelers waren die doorgingen uit de Williamstown-kwalificatie. Hetzelfde evenement elimineerde Brockton-amateur Matt Parziale, de Massachusetts Amateur en US Mid-Amateur-kampioen van 2017 die in 2018-19 in twee US Opens en een Masters speelde.

Voormalig Patriots-back Danny Woodhead, een ervaren amateurgolfer, is ook in de strijd. Hij was een van de vijf golfers die doorgingen uit de Omaha-kwalificatiewedstrijd en hij zal op 6 juni deelnemen aan de laatste kwalificatie in Springfield, Ohio.

Nee. 11 bij The Country Club is een par-3 van 131 meter.David L. Ryan/Globe Staff

Een local die zeker in het US Open-veld zal zijn, is Bradley, wiens plek uiteindelijk op 8 mei werd veiliggesteld. Bradley, 46e gerangschikt in de World Golf Rankings van vorige week, verdiende een vrijstelling voor zijn plaats in de top 60.

Bradley, die opgroeide in Vermont en New Hampshire maar zijn laatste jaar van de middelbare school in Hopkinton doorbracht, heeft in negen US Opens gespeeld, met een topfinish als vierde in 2014. Maar hij heeft er sinds 2020 niet meer in gespeeld en had dit jaar US Open omcirkeld op zijn kalender voor jaren.

‘Dat was best wel stressvol, daar zorgen over maken,’ zei Bradley. “Er is niets dat ik leuker vind dan kijken naar of naar Boston sporten kijken. Als ik dat voor sommige mensen kan doen, is dat opwindend voor mij.”

Bradley is, ondanks zijn lokale banden, ook nooit in The Country Club geweest, behalve als toeschouwer bij de ’99 Ryder Cup als tiener.

“Ze lieten mensen als mij daar niet toe toen ik jonger was”, rustte hij uit. “Maar het is zeker een bijzondere plek. Als je een US Open speelt, lijkt het in niets op al die toernooien. Ik weet zeker dat ze tonnen werven hebben toegevoegd, dus het wordt moeilijk.”

De ’99 Ryder Cup was een van de meest memorabele golfevenementen van de afgelopen 25 jaar, waarbij de Amerikanen zondag een furieuze en onwaarschijnlijke comeback maakten om de Europeanen te verslaan.

“Ik heb zeker die putt die Justin Leonard in mijn gedachten heeft gemaakt”, zei Kuchar, verwijzend naar Leonard’s 40-voet putt op nr. 17 die de overwinning benadrukten.

Het was ook de dag dat een luidruchtige galerie in Boston de golfwereld liet weten dat ze een aantal van de meest gepassioneerde fans van het land heeft, ongeacht de sport.

“Het is duidelijk dat de drukte in Boston levendig zal zijn,” zei Rose. “Een US Open waar dan ook zal een traktatie zijn, maar ik heb het gevoel dat we in een mooie reeks geweldige kampioenschappen zitten, waarvan Brookline een van hen is.”


Ben Volin is te bereiken via ben.volin@globe.com.

Leave a Comment