Harold Varner denkt aan winnen zoals alleen hij dat kan

Harold Varner III slaat zaterdag zijn tee-shot op hole 17 bij Colonial Country Club.

Getty Images

Voordat we serieus worden, voordat we praten over de vraag of Harold Varner III eindelijk kan doorbreken op de PGA Tour, voordat we zijn gedachten daarbij bespreken, zouden we nalaten geen HVIII-stand-up te delen. Ten eerste zal het de stemming verlichten. En twee, het sluit sowieso aan bij het hele winnende ding. De opstellingen worden verzorgd door de verzamelde pers bij de Charles Schwab Challenge.

Haal het weg, Harold.

Wat was het moeilijkste deel van de omstandigheden voor jou vandaag?

“Niks. Ik heb ze niet onder controle, dus ik denk er niet veel over na.”

[Laughter.]

Harold Varner

Waarom Michael Jordan zichzelf voorstelde aan Harold Varner, en Varner het negeerde?

Door:

Nick PiastowskiJe zei dat je met Jordan hebt gespeeld [Spieth] hier een paar keer eerder. Is dat een lekker ontspannend duo om op zaterdag zo te kunnen spelen?

“Zeker. Ik denk dat je in die combinaties kunt komen, en het kan alleen jij en je caddie zijn. Het is geen erg leuke plek om te zijn. Ik hou van plezier maken, dus het wordt een beetje moeilijk. Ik kan alleen zo veel met mijn caddie praten. Ik hou van hem en zo, maar ja, waar gaan we het nog meer over hebben?”

[Laughter]

Hoe zou je die dag vandaag karakteriseren?

“Het was goed, ja. Ik wist niet dat het bogeyvrij was.”

OK, dus het was niet precies Zaterdagavond Live. Maar het was ook niet een van de clichématige dribbels die we soms voorgeschoteld kregen. Het punt is, Varner is een showman. Hij schuwt het podium niet. Dat is goed. Omdat er weer een voor hem klaar staat.

Op zaterdag in Colonial was Varner, zoals hij al zei, bogeyvrij op weg naar een twee-onder 68, en dat volgde op een vrijdag 68 en een donderdag 66. Zondag start hij drie slagen achter leider Scottie Scheffler. Maar hier moeten we je eraan herinneren dat Varner eigenlijk nog nooit op Tour heeft gewonnen. Hoewel Varner heel goed op de hoogte is, hartelijk dank.

Scottie Scheffler speelt tee shot tijdens de Charles Schwab Challenge in 2022

2022 Charles Schwab Challenge starttijden: ronde 4 paren voor zondag

Door:

Kevin CunninghamHet is het waarom-niet dat verwarrend is. We hebben de chutz-pah besproken, dus dat is het niet. Een blik op de statistieken laat zien dat hij solide is van tee tot groen; hij is in ieder geval een beetje wankel op de greens (95e in Strokes Gained: Putting dit jaar), maar slechtere putters hebben minstens één keer gewonnen. Dus dat is het niet.

Het is soms gewoon golf, weet je.

Dat is eigenlijk zo ongeveer wat er gebeurde toen hij deed winnen, op de Saudi Invitational, die, hoewel geen Tour-evenement, vol was met Tour-sterren. Daar, zou je het niet weten, op de 72e hole, een putt nodig om te vallen van meer dan 90 voet afstand om te winnen, een putt van meer dan 90 voet viel, en hij won.

“Er kunnen gekke dingen gebeuren”, zei Varner zaterdag. “Man. Je zit daar op – je weet maar nooit. Je komt er nooit uit. Zoals teruggaan, erover nadenken terwijl je het me vraagt, je zit daar op 17, ik ben in de bunker en ik ben twee schoten lager, ik heb zoiets van, hoe kan ik gelijkspel. Geloof gewoon dat je het kunt – alles kan natuurlijk overal binnenkomen.’

harold varner III viert putt

Harold Varner zinkt belachelijke, walk-off eagle putt om Saudi International te winnen

Door:

James Colganzo is Dat het laatste stuk? We zullen het zondag weten. Houd er rekening mee dat het nu een verrassing is als Scheffler niet wint, dus dat is het.

Maar er zijn grappigere dingen gebeurd.

“Ik denk dat het voor een persoon zoals ikzelf en andere mensen is, ik denk dat als je wilt leren en je wilt winnen, ik denk dat je hier en daar een klein beetje neemt, niets specifieks waar ik dit morgen moet doen, zei Varner. “Ik denk dat je gaat golfen en je best doet en er plezier mee hebt. Het is een spel.

“Ik hou echt van wedstrijden. Alsof dat het zo leuk maakt. Iedereen heeft zoiets van, wat vind je het leukst aan golf. Ik heb zoiets van, ik hou ervan om andere mensen te verslaan. Iedereen is als, sla de cursus. Als ik alleen de baan zou spelen, zou ik geen golf spelen.”

Golf tijdschrift

Abonneer je op het tijdschrift

Abonneren

Nick Piastowski

Nick Piastowski

Golf.com-editor

Nick Piastowski is Senior Editor bij Golf.com en Golf Magazine. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het redigeren, schrijven en ontwikkelen van verhalen in de golfwereld. En als hij niet schrijft over manieren om de golfbal verder en rechter te slaan, speelt de inwoner van Milwaukee waarschijnlijk het spel, slaat de bal links, rechts en kort, en drinkt een koud biertje om zijn score weg te spoelen. Je kunt contact met hem opnemen over al deze onderwerpen – zijn verhalen, zijn spel of zijn bieren – op nick.piastowski@golf.com.

Leave a Comment